top of page
Yamile A Craig.jpg

Yamilé Andreasson
(Shailene Craig)

Författare, grundare av Tales from the heart, amatörskådespelare

Vill du komma i kontakt med Yamilé?
Du når henne per mail.
Mejl:
  • Facebook
  • Instagram
  • X
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Om

En författare, två namn. Yamilé Shailene skriver olika genre och under två av sina namn. Hon har etablerat sig inom båda. Men hon är inte bara författare utan också grundaren till Tales from the heart. 

En författare, två namn. Yamilé skriver inom olika genre och under två av sina namn och är etablerad inom båda.

 

För tillfället skriver hon på flera böcker inom romance under namnet Yamilé, men även noveller inom passion / erotik och då under sitt andra namn - Shailene. Hon älskar att skriva romantik och har inget emot att lägga in lite hetta i varje historia, och i vissa fall även spänning. Det står henne närmast hjärtat utöver fantasy. Så länge hon kan minnas har hon läst, men även skrivit inom romantik.

 

Redan som 16-åring vann Yamilé en novelltävling som Författarfestivalen arrangerat inom genren fantasy / skräck. Den blev den första av flera noveller som publicerades i media. Långt innan dess visste hon att författare var det hon ville bli. Det var hennes passion.

 

Under åren som gått har det blivit en hel del skrivande både bokserier som noveller, men hon har också medverkat i antologier. På denna sidan finner du allt hon skrivit hittills.

 

Flera av de böcker och noveller Yamilé skrivit under åren finns numera både som fysiska böcker, e-böcker och vissa finns som ljudböcker. Några är även översatta till engelska, spanska, danska och tyska och är på gång att komma ut även på fler språk.

Utgivna böcker

Alla Yamilés böcker och noveller finns i menyn.

Du kan även klicka nedan för att komma dit direkt.

Klippor med utsikt över stranden
bottom of page