top of page
Serie - NLB skugga.png

NÄR LIVET BRINNER - BOKSERIE

Isabella hade en plan med sitt liv gifta sig med sin ungdomskärlek Mark och leva lyckligt resten av sina dagar. Men vad händer när allt sätts på sin spets och det som verkar perfekt riskerar att falla samman?

När Isabella far hemifrån för att julhandla kan inget förbereda henne på vad som ska hända, att livet kommer förändras för alltid på bara en sekund. Allt detta på grund av en enda händelse som skakar om hela hennes liv.

När det blåser upp till storm är första delen av fyra ur serien När livet brinner. Sista delen i serien planeras komma under 2021.

Serie - Skuggornas stad - skugga.png

SKUGGORNAS STAD -BOKSERIE

Arianas tillvaro vänds upp och ner när hon en dag upptäcker att hon inte är som alla andra. Att plötsligt få reda på att hon inte är helt mänsklig och att en annan värld döljer sig mitt framför ögonen på henne är väl jobbigt nog, men att även jagas av blodtörstiga väsen blir nästan för mycket.

Skuggornas stad är en historia med högt tempo, spänning till sista sidan och en stor portion humor. Den berättar även om kärlek och vad denna kan göra för viljan att överleva.

 

Skuggornas stad är en serie i tre delar och finns både som pocket, häftad bok samt e-bok.

#1 - Mörkrets makt

#2 - Lockad av ondska

#3 - Eldfödd

Uppvaknandet - bokserie - skugga.png

UPPVAKNANDET - BOKSERIE

I en tät skog vaknar en ung kvinna övergiven och klädd i mystiska kläder. Hon har inga minnen från sitt förflutna och måste samla alla sina krafter för att försöka finna sanningen om sin familj. Sökandet lockar till sig såväl mäktiga fiender som oväntade bundsförvanter och vänner för livet.

På sin hand bär hon en märklig ring som hon är högst ovillig att ta av sig, någonsin. En ring som kanske kan föra henne in på rätt spår. Men ringen verkar snarare binda henne samman med mörkrets makter. Samtidigt hemsöks hon av blodiga mardrömmar och syner som får henne att ifrågasätta vad som är verklighet eller fantasi.

Första delen ur bokserien Uppvaknandet med inslag av grekisk mytologi. Kommer under 2021.

bottom of page