top of page
Tales from the heart - no background - BIG.png

Tales from the Heart

Varför inte gå samman med ett härligt gäng författarkollegor för att nå ut med böcker och noveller som håller fast läsaren från första bladet, och dessutom med romantik i fokus?

  • Instagram
  • Facebook

Om Tales

Yamile Craig.jpg

Efter flera år med att jobba som förläggare vilket slutade med att livet drog mig i annan riktning så kändes det logiska att slå mig samman med ett gäng härliga författare där alla hade drivet med sitt skapande i text. Men vilka skulle jag få med mig? Jo, de författare som jag stod närmst som förläggare och författare. De som fick mig att skratta, förstod sig på min drivkraft och brann lika stark som jag själv för det skrivna ordet. Så med det i tanken tog jag kontakt med dem och det blev uppstarten för Tales from the heart.

Tolv författare som alla skrivit allt från en bok eller/och novell till att ha blivit publicerad med flera titlar under tidens gång. En härlig blandning av kvinnor och en man i det hela som brinner lika mycket för skapandet precis som vi andra. Vi planerar att synas, höras och skriva massor. Några tillsammans och andra helt på egen hand, men alla med stöd av varandra.

 

Tales from the heart är inget förlag, så inga manus tas in. Däremot erbjuder vi tjänster för egenutgivning, men vi finns även som en hjälpande hand för bokförlag.

Kontakt

Har du en fråga eller vill nå någon av oss på

Tales from the heart?

bottom of page