top of page

Om Yamilé

Jag är författare, egenföretagare inom bokbranschen och grafisk designer. Har varit statist i olika produktioner inom teater och film. Även haft huvudroll i musikal i 20-årsåldern. Tagit regi och haft repliker i några produktioner. Jag tycker att det är otroligt kul att spela olika karaktärer och skulle vilja jobba än mer inom branschen.

 

Jag söker därför uppdrag så som statist, biroller och huvudroller. Eller som statistansvarig. Bor strax utanför Varberg men har inga problem med att resa om det behövs.

Jag är en person som är flexibel, har tålamod och lugn. Jag älskar att dansa och sjunga, så jag nynnar alltid på någon låt eller dansar runt i köket när jag lagar mat. Har sjungit både i skolkör, varit bakgrundssångerska för mindre musikband och sjungit solo i amatörteater samt i skolan. Har tränat både tai Kwon-do, thai boxning och boxning i tjugoårsåldern. Höll på och tävlade inom skytte och simning i tonåren.

Är väldigt hjälpsam person och håller mig lugn i kris. Tycker det är spännande att lära känna nya människor och få nya erfarenheter. Och skratta när varje chans ges.

I länken finns mer info om mig utöver det som finns på denna sida samt foton.

Information

Nedan följer information kring produktioner jag medverkat i och roller.

De ljudlösa

Zentropa Entertainments 2023 - Mamma/Mormor (statist)

Alice & Nova

Stella Nova film 2023 - Konsertpublik (statist)

Låt mig vara

Joyance Film AB 2023 - Barista (statist)

Skymningsflickor

Stage Production AB 2023 - Vampyrlina prostituerad (amatörskådespelare/statistansvarig)

Emerentia - Göteborgs glömda hjältinna

Stage Production AB 2021 - Fattig bondkvinna (statist)

Chicken race - musikal

Ljungby amatörteater 1991 - Carmen, skolelev (huvudroll)

bottom of page