top of page
Paulina Ny_edited.jpg

Paulina Ny

Författare

Vill du komma i kontakt med Paulina?

Du når henne per mail.

Mejl:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • LinkedIn

Om

Du kan aldrig säga att du inte kan något om du inte gett det en ärlig chans. Det var meningen som fick mig att våga ta steget mot min dröm.

 

Mitt namn är Paulina Ny och jag bor i fina Blekinge med min man, två barn och nakenkatten Dallas. Drömmen jag pratar om är att få skriva. Att dela de berättelse med andra som annars enbart tar plats i mitt huvud och hjärta. 

 

2022 kom min debutroman "Du kan inte fly ödet" som är första delen i trilogi Ödets blommor. Under 2023 släpptes den även som ljudbok och e-bok med förlaget Everlasting Publisher. År 2024 kommer en novell ut i samarbete med Tales from the heart. 

 

I mina böcker önskar jag locka till skratt och alla andra känslor mellan himmel och jord. Jag skriver romance för att jag älskar känslorna en kärlekshistoria väcker hos en som läsare. Jag har en önskan att lämna kvar just det - en varm känsla i bröstet.

 

Förutom att skriva, jobbar jag som studie- och yrkesvägledare. Jag älskar mat, vin och koreanska serie. Tillsammans med min medgrundare Angelica Jackson- Skarenstedt, driver jag även den turnerande bokklubben Southside Sip & Read.

Utgivna titlar via Tales from the heart

Kommande3.png

FRIHETEN DU GAV MIG

Kommande ...

Kommande3.png

TITEL ...

Kommande ...

Köp här >>
Köp här >>
Klippor med utsikt över stranden
bottom of page