top of page

NÅGRA AV ALLA RECENSIONER FRÅN LÄSARE

Här finns allt mellan himmel och jord som jag verkligen gillar så mycket. Tacksamhet, sorg, vänskap, familj och kärleken. En mycket intressant story där fokusen till stor grund på just sårbarheten hos människan.

- Om: När det blåser upp till storm

AGNETHA
LUNDEBRING JÖNSSON
IG - @angelundebring

NÄR LIVET BRINNER - BOKSERIE

Vilka känslostormar man kan läsa om i denna, man kan lätt ta till sig boken och det går i ett nafs att läsa den.

 

Gillar man relationer att läsa så är denna en perfekt bok.

- Om: När jag ser dig

En bok som faktiskt visade sig vara mer än vad jag trodde. "Någon att dö för" är en bladvändare som gjorde att jag ändrade min åsikt om Yamilé Andreassons böcker. 

- Om: Någon att dö för

ELISABETH LUNDEBRINGGoodreads

VILMA
Goodreads

Kommer inom kort...

Sista delen kommer under 2021.

- Om: När vinden vänder

LÄSARE
sida

SKUGGORNAS STAD - BOKSERIE

För att sammanfatta novellen med några ord: passion & åtrå,  action & paranormala romance. Därför ger jag novellen betyget fem av fem.

- Om: Mörkrets makt

CAROLINE JOHANSSON
Bokblogg

Likt bok ett håller Yamilé Andreasson en rask takt med ett tydligt mål, för här händer allting i ett högt tempo där man slungas mellan olika karak-tärers val av väg och för-väntansfullt undrar man vart det hela ska bära hän. 

- Om: Lockad av ondska

THERESE LARSSON
Goodreads

En helt fantastisk och oför-glömlig upplevelse när det gäller fantasy. Spänningen och humorn ligger nära tillhands och gör Eldfödd till en underbar läsupplevelse. 

- Om: Eldfödd

AGNETHA LUNDEBRING
IG - @angelundebring

NOVELLER

En sann historia där frun upptäcker en mapp i datorn som hon inte skulle ha öppnat... Behaglig, lättsam ... Så prova att läsa om svek, otrohet och tillit. Kan varmt rekommendera den.

- Om: Sviken

AGNETHA JÖNSSON
Goodreads

Tycker verkligen denna författare är duktig på att skapa noveller i härlig mix som får det att pirra lite extra. Vissa av novellerna har även oväntade vändningar. Definitivt läsvärt och hoppas på fler noveller i samma stil!

- Om: Längtan

BOKNÖRD
Bokus

Alltså hon har gjort det igen. Jag bara ÄLSKAR denna myspys härliga novellen. Jag brukar ju annars inte läsa noveller men när jag blir tillfrågad kan jag ju inte låta bli och den här är SÅÅÅÅ BRA!!!

- Om: Om du var min

CECILIA GRIP
Goodreads

Novellen är lättläst & värd att läsa då man får följa Elizas berättelse i form av brevet & händelser som skett under uppväxten. Jag gillar novellen då den berör ämnen som självbild & självkänsla & mod.

- Om: Dolt under ytan

PATRICIA LULE HAMILTON
Goodreads

Den va bra men är man för prydd kanske man INTE SKA läsa de här novellerna det första man gör. Inget mjukt här inte. MYCKET BRA!!

- Om: Om du ber mig

CISSI GRIP
Bokblogg

Lockelsen har en lekfullhet, sensuell och riktigt heta sex-scener som får kroppen att gå i spinn.

- Om: Lockelsen

CECILIA GRIP
Goodreads

bottom of page