top of page
Helena Rydberg.jpg

Helena Rydberg

Författare

Vill du komma i kontakt med Helena?

Du når henne per mail.

Mejl:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Om

Helena debuterade 2023 med sin fantasy romance och har även deltagit med en novell i en antologi. Fler projekt är i antågande med bland annat en novell hos, tales from the heart. Och en biografi med fokus på psykisk ohälsa, kommer ut som ljudbok.

 

Helena älskar att försvinna i skrivandets värld eftersom det får henne att fly vardagen för en stund, men också få bygga världar och skapa karaktärer. Om hon inte skriver eller arbetstränar hos en bokhandel så hittar man Helena oftast med en bok i handen. Eller en handkontroll då hon även spelar fortnite.

Utgivna titlar via Tales from the heart

Kommande3.png
Köp här >>

ALVBLOD & DEMONBLOD

Skulle du göra allt för ditt barn även om det innebar att du måste brottas med en fasansfull ondska från forntiden?

Malins son Loke är döende och läkarna står maktlösa. Förtvivlad återvänder hon till sitt föräldrahem i Bohusläns skärgård för att söka efter svar, väl där möter hon Minya, kvinnan från forntiden. Hon får höra gamla sagor och sägner om Gåvor. Allt låter galet, men hon tvingas tro på det som berättas när bevisen går att se hos hennes son.

Snart dras Malin in i en värld fylld av ceremonier och ritualer, gudar och gudinnor och magiska symboler inristade i klipporna på ön. Allt har en koppling till det mystiska folket som en gång befolkade Bohus Malmön och till bronsålderns mäktiga altare vid Tanum.

Slutligen står Malin öga mot öga med döden och en kamp mellan gott och ont ställer allting på sin spets.

Kommande3.png

KÄRLEK OCH DRÖMMAR

Kommande ...

Köp här >>
Klippor med utsikt över stranden
bottom of page